Mariebjerg tilbyder sikkerhed og fleksibilitet

MARIEBJERG

Gården ligger i Gundsølille, som er en landsby i Roskilde kommunes nordlige del. Blandt meget andet kendt for det legendariske Gundsølillestorkepar. Et dejligt naturområde med et mangfoldigt stisystem, som på mange måder omkranser denne perle af en typisk dansk landsby.

Mariebjerg, kan man sige, er en slægtsgård, som har været i familiens eje siden 1934. Siden 1979 har gården været ejet af Birte og Peter Harmsen.
Stuehuset, som er bygget i 1896, er løbende vedligeholdt og fremstår i dag som en moderne bolig med en helt vidunderlig udsigt udover marker og det åbne landskab. Et natursyn, kan man sige, mens fuglenes fortryllende optrin og sang udspiller sig og varsler såvel forårets som efterårets snarlige kommen. Og hvor naturen og årets gang spiller en afgørende rolle for menneskenes velbefindende i området.

I dag drives gården ikke længere som i mellemkrigsårenes Danmark, men som en udlejningsvirksomhed / lagerhotel Mariebjerg.

I forbindelse med tidens udvikling, er bygningerne på Mariebjerg i dag omdannet til depotrum, lagerrum, udlejning og gårdbutik, som kan have mange forskellige anvendelsesmuligheder.

 

Klik på billederne

 3IMG_3065 IMG_7662 Storkeparret IMG_7665

1OverBygninger_med_porte2IMG_5038IMG_7705

mariebjerg_marker_960